Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 15:58

Остерська ЗОШ І-ІІІ ст ім. Ю.Збанацького

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 19 » «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» та День цивільного захисту
15:26
«Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» та День цивільного захисту
 

Відповідно до річного плану роботи школи в період з 14 по 18 травня 2018 року було проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» та День цивільного захисту. Основними цілями та завданнями Тижня безпеки та Дня цивільного захисту були:
 вироблення правильних дій, правил та навичок безпечної поведінки дітей та дорослих у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.
 профілактику травматизму та запобігання загибелі дітей.
 виховання поважного ставлення до безпеки людини, її життя.
 формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя.
 практична перевірка здатності учнів і працівників школи грамотно та чітко діяти для захисту свого здоров’я та життя в надзвичайних ситуаціях;
 удосконалення учнями та педагогічним колективом теоретичних знань і практичних навичок, дій в умовах екстремальних ситуацій.
В рамках цього тижня педагогом-організатором Ясь К. О. було проведено вікторину «Знай і виконуй правила дорожнього руху». Вчитель основ здоров’я Климчук Т. Г. провела бесіди для учнів 5-7 класів «Надання першої долікарської допомоги при отруєнні людей речовинами рослинного походження, грибами, продуктами харчування, водою», бесіду для учнів 5-7 класів «Користування предметами побутової хімії та піротехнічними засобами». Вдало пройшов виховний захід до 32-ї річниці аварії на ЧАЕС «Мужність і біль Чорнобиля з переглядом фільму «Пам'ять, що пахне полум’ям» за участі 7-9 кл. 17 травня проведено День цивільного захисту. Він розпочався лінійкою для особового складу школи на майданчику, перевіркою особового складу, постановки завдань для проведення Дня ЦЗ. Провідним фахівцем Козелецького РВ УДСНС України в Чернігівській області майором цивільного захисту Горбачем Олександром Григоровичем проведені бесіди з учнями 1-11 класів з тем: «Дії населення при виникненні надзвичайних ситуацій»; «Дії рятувальників при пожежі». Учні школи мали змогу побачити робочий одяг пожежних, обладнання, поспостерігати як працюють пожежні та спробувати власноруч спрямувати струмінь води на уявний палаючий об’єкт. Інспектори сектору реагування патрульної поліції Козелецького відділу Дешко С. А., Манойлик Д. О., Глушко О. П. продемонстрували можливості патрульної машини, розповіли про робочі будні працівників поліції. Також учні дізналися про функції таких служб як «Аварійно-диспечерська служба газу» та поспілкувалися з фельдшером Остерського пункту екстремальної медичної допомоги Дулею Л. С.
Учні 1-3 класів переглянули мультиплікаційний серіал у рамках соціального проекту «Школа безпеки», а учні 5-11 класів - відеофільм «Правила поведінки при надзвичайних ситуаціях». Також проведені тренувальні дії складу школи за сигналом: «Увага всім! Виникла пожежа!» Всі учні, вчителі, працівники успішно та організовано евакуювалися. Підведення підсумків дня ЦЗ відбулося на загально шкільній лінійці, на якій були відмічені класи за активну участь .

Переглядів: 319 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz