Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 03:02

Остерська ЗОШ І-ІІІ ст ім. Ю.Збанацького

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 24 » Практична конференція
10:28
Практична конференція

У рамках співдружності громад у галузі освіти та співпраці між двома ланками системи освіти в Україні 15 грудня в Остерській загальноосвітній школі було проведено науково – практичну конференцію, присвячену якісній підготовці учнів до проходження ЗНО з англійської мови. До участі були запрошені представники Остерської, Деснянської, Козелецької та Кіптівської громад – учителі англійської мови та учні 9-11 класів, які звертають особливу увагу на вивчення англійської мови й планують проходити ЗНО з цього предмету. Почесними гостями конференції стали представники Україно-американського університету Конкордія - Кондратенко Любов Іванівна – проректор з навчально-методичної роботи УАУК, кандидат педагогічних наук, доцент, Марченко Світлана Вікторівна – старший викладач УАУК, сертифікований спеціаліст-експерт з незалежного оцінювання англійської мови, Нижник Тетяна Володимирівна – старший викладач УАУК, організатор щорічної Всеукраїнської Олімпіади з ділової англійської мови УАУК, кваліфікований методист, розробник навчальних програм та матеріалів, тестових завдань; та представники Pearson & Dinternal Education - Людмила Сидорчук, методист Міжнародного освітньо-методичного центру та Максим Загоруйко, спеціаліст з автентичної навчальної літератури. Ведучими конференції стали вчителі англійської мови Мисливець Тетяна Іванівна та Остах Тетяна Миколаївна. 
У ході роботи Кондратенко Любов Іванівна ознайомила учнів та вчителів із сучасним вищим навчальним закладом Україно-американським університетом Конкордія, умовами вступу та особливостями навчально-виховного процесу, а також із програмою подвійних дипломів по закінченню даного вишу. Марченко Світлана Вікторівна детально розповіла про підготовку старшокласників до ЗНО з англійської мови, також запропонувала алгоритм написання есе як приклад академічного письмового завдання. Нижник Тетяна Володимирівна ознайомила присутніх із Всеукраїнською Олімпіадою з ділової англійської мови, яка проводиться щороку в Україно-американському університеті Конкордія. Переможцю цієї олімпіади надається приз у вигляді сертифікату на знижку або безкоштовне навчання в університеті. Також Тетяна Володимирівна розповіла про Британську стипендіальну програму для школярів, яка надає змогу безкоштовного навчання в одній з приватних шкіл Великобританії. 
Цікаво та змістовно ознайомив Максим Загоруйко з сучасними навчально-методичними засобами для вчителів англійської мови видавництва Pearson & Dinternal Education. Захопливим та інформаційним став майстер-клас Людмили Сидорчук «Успішне формування іншомовної аудитивної компетенції учнів старших класів під час підготовки до ЗНО 2018 з англійської мови». Людмила розповіла про загальні стратегії виконання частини ЗНО з англійської мови «Аудіювання», детально зупинилася на труднощах та особливостях процесу аудіювання під час виконання екзаменаційних типів завдань та навела приклади тренувальних завдань у процесі підготовки учнів до аудіювання. Також Людмила надала детальні поради для роботи в класі у формі практичних завдань для вчителів. Родзинкою виступу Максима та Людмили стала лоторея, в результаті якої троє вчителів стали щасливими власниками сучасних підручників.
Також учні мали змогу спробувати свої власні таланти у виготовленні вітальної листівки у вигляді новорічної ялинки за допомоги керівника гуртка "Оберіг" Дрожанікової Ірини Володимирівни. Усі учасники конференції отримали велике задоволення від співпраці.

Переглядів: 439 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz